Večina ljudi dandanes živi na avtopilotu. Življenje se jim dogaja, občutek imajo, da nimajo nobene kontrole nad svojim vsakdanjikom in vsakodnevno ponavljajo iste stvari/situacije in se zapletajo v iste drame. Z globoko ukoreninjenimi negativnimi vzorci se težko ali pa sploh ne zavedajo, da se življenje dogaja za njih, ne njim in da so sami piloti svojega življenja. 

Namen 3 mesečnega Individualnega programa, ki je sestavljen glede na vaše težave, vzorce in želje po spremembi, je prebujenje. In delovanje v smeri sprememb, ki si jih sami želite.

Program vam bo pomagal, da se premaknete iz nedelovanja v delovanje, da se premaknete iz svoje cone udobja, čeprav lažnega, ter spoznate svoje resnične darove in talente in začnete živeti kot si želite živeti ter sami narekujete svoj vsakdan.

S programom vam pomagam:

Individualni 3 mesečni program je namenjen vsem, ki

Potek terapije

12 srečanj v obdobju treh mesecev, 1 X tedensko. Terapije in svetovanja v skupnem trajanju 60 minut. Vsaka terapija je popolnoma individualna in 100% prilagojena vsakemu posamezniku. program je sestavljen iz 5 korakih

Vrednost? Neprecenljiva, saj se bo kvaliteta vašega življenja na vseh področjih močno dvignila.

Cena 3 mesečnega programa je 1.140,00 EUR  ali 380,00 EUR mesečno .

Vabljeni na BREZPLAČNI telefonski posvet. Na podlagi tega posveta se nato odločiva (tako jaz, kot vi) ali nadaljujeva z individualnim 3 mesečnim programom.

Za brezplačni posvet se prijavite tukaj , in sicer tako, da odgovorite na nekaj kratkih vprašanj.