fbpx

Iza je moja tesna prijateljica že 20 let, spoznala sem jo takoj potem, ko sem se vrnila v Slovenijo. Kot nekdo, ki sem mu zaupala je bila zame vedno navdih in vir informacij in misli, ki so bile pomembne za moj razvoj in napredek že dolga leta preden jo je kot mamo mačka Toma spoznala cela Slovenija in dolga leta preden se je javno govorilo o duhovnosti….Njeno delovanje je bilo vedno drugačno od drugih tako sem ga doživljala jaz.

Še vedno jo smatram za eno od tistih posebnih žensk, kakršne naš svet potrebuje in hvaležna sem, da jo je karkoli že, splet okoliščin ali usoda, pripeljala tudi do mene in za najino prijateljstvo.

Tania Mendillo

Povej nekaj o svoji karieri, kako bi jo opredelila?

Sem učenka v šoli življenja, raziskovalka vsega pozitivnega, ljubiteljica narave v spoštovanju celotnega Univerzuma, z globoko vero, da ljubezen in radost kreirata raj tudi na Zemlji.

Kaj meniš, da je najtežja stvar staranja?

Telo s staranjem potrebuje več časa za regeneracijo, kar pomeni, da potrebuje več počitka in tega si je potrebno kar zavestno odmeriti.

Katera je bila najtežja stvar, ki si jo morala kdaj narediti?

Ko smo se selili na Ciper, je starejši, takrat 18-letni sin (še gimanzijec) želel ostati v Sloveniji. Upoštevali smo njegovo željo. Bilo je težko.

Na kaj si najbolj ponosna?

Da smo kot družina močno povezani in odprti za iskrene pogovore.

Kaj najraje počneš, ko si sama in te nihče ne gleda?

Pojem in slikam.

Kako začneš svoj dan? Prva ura, ko si pokonci.

Meditacija, yoga ali kaka rekreacija, tuš, zdrav zajtrk.

Če bi nosila opozorilni našitek kot oblačilo, na kaj bi opozorila ljudi okoli sebe?

Brezpogojna ljubezen do vsega in vseh.

Koliko let imaš?

Počutim se staro 30 let, v resnici moram pa vedno izračunati. Samo trenutek…. Joj, 48 😉