Mnenja

Ana Peskar

Z mojo veliko izbiro, da življenje in biznis prestavim na naslednji nivo, je prišla tudi intuitivna misel, da moram najprej »upgrejdati« sebe. Saj to vendar je zavestno vodenje, o katerem govorim podjetnikom, staršem, vsakemu posamezniku, ki sliši šepet drugačnih možnosti; začneš pri sebi. Iskala sem nekoga, ki me bo povabil v večjo verzijo sebe in mi hkrati držal prostor dopuščanja in opolnomočanja. Nekako sem vedela, da bo seansa s Tanio prav to. Glamur, drznost, ženska moč, ki jo Tania uteleša, je stopila moje omejitve, dvome, samo- obsojanja in me resnično povabila, da si dovolim biti to, kar sem bila pri 6-ih letih in potem najbrž nikoli več. Tania mi je pokazala, da si lahko karkoli, kdorkoli, da se samoustvarjaš vsak trenutek in da se pri tem lahko zabavaš, igraš in se na novo zaljubljaš…vase.

Alenka Jankovec

Ko sem zasledila delo Tanie Mendillo, se mi je ustvarila velika želja, da tudi sama doživim kako bi bilo, če bi izgledala drugače, bolj urejeno, negovano itd. In ali bi se dalo tudi iz mene potegniti nekaj več ženstvenosti in elegance. Delam namreč v proizvodnji in res nimam velikokrat priložnosti ali razloga da bi se uredila. Srečanje s Tanio je dvignilo mojo samozavest, od takrat naprej, ko so nastale tudi čudovite fotografije, ki jih je naredila, se tudi rajši pogledam, rajši fotografiram in nase gledam nekoliko drugače. Želim si da bi bila lahko večkrat takšna kot mi je pokazala Tania in zato imam zdaj namen naučiti se v njeni delavnici veščin, kako sama lahko ustvarim bolj negovan videz.

Kleopatra Kodrič

Tanio sem kot čudovito fotografinjo zelo dolgo časa opazovala preko njenih objav in medijev… Ko sem osebno spoznala Tanio, sem v njej začutila močno žensko, polno lepote, profesionalko, ki se neizmerno trudi  vsaki ženski podariti in poudariti, da je vsak od nas edinstven svet, ki je lep in skozi njeno delo poudarja rdečo nit življenja "imeti se rad". To sem zacutila tudi kot  glavno vodilo trenutkov, ki sva jih delili skupaj v njenem ateljeju ….
Hvala Tania…

Matej Brežnik

Samopodoba je posameznikovo doživljanje, vrednotenje samega sebe. Menim, da je pozitivna samopodoba zelo pomembna v življenju nasploh in vpliva na uspešnost vsakega posameznika. Ko sem na spletni strani zasledila spletno stran Tanie Mendillo, moram priznati, da sem si dlje časa ogledovala in občudovala njene dovršene fotografije. Odločila sem se, da obiščem Tanio in se ji prepustim. Ko sem prišla v njeno stanovanje, sem začutila posebno energijo, ki me je kar vlekla k njej. Vedela sem, da se bo Tania potrudila po svojih najboljših močeh, ampak niti v sanjah nisem pričakovala tako dobrih svojih fotografij. Nad fotografijami sem bila navdušena in nekako sploh nisem mogla dojeti, da sem na njih jaz. Po moji izkušnji s Tanio Mendillo sem bolj samozavestna, imam bolj pozitivno samopodobo, še več poudarka dam na svoj zunanji izgled. To izkušnjo bi priporočala vsaki ženski, ne glede na leta, kajti Tania v vsaki žensko najde lepoto.

Meta Vidmar

Presenečena sem bila, v kako kratkem času je Tania naredila mojo tako imenovano »preobrazbo«. V meni je prebudila milino in potrditev . UAU, sem to res jaz? Je bila moja reakcija J   Ob pogledu na slike, ki so nastale ob najinem druženju pa sem ponosna nase in hvaležna zate, ki si mi omogočila to izkušnjo. HVALA!